Ryno monociclu

Categories :

Un monociclu (din altă greacă μόνος „singur” și ϰύϰλος „cerc”) este un vehicul cu o singură roată. Uneori denumit monociclu (din latină ūnus „unul”).
Mersul cu un monociclu este o activitate foarte interesantă, dar incredibil de extremă, șoferul trebuie să se echilibreze tot timpul și să încerce să nu cadă literalmente în murdărie. Ce ne poate surprinde cu acest monociclu electric? Se pare că această bicicletă ne-a venit din science fiction. Oricât de surprinzător ar suna, dar deja în 2014 toată lumea va putea conduce acest bărbat frumos, folosind un monociclu ca vehicul economic și compact.h (9 m/s). Bateria este proiectată să conducă aproximativ 50 km pe o singură roată. Motocicletele electrice sunt concepute pentru cetățenii de rând, iar campania publicitară sugerează că vehiculul va fi popular în rândul poliției, precum Segway-ul menționat mai sus. Costul unui monociclu va fi de aproximativ 42.000 USD.
În ceea ce privește caracteristicile fizice ale motocicletei, aceasta cântărește 72,5 kg și poate rezista la o greutate de până la 113 kg. Să te obișnuiești să mergi cu un monociclu este foarte ușor, îți va dura doar câteva ore și încă câteva zile să mergi cu încredere pe RYNO. Costul motocicletei RYNO va fi de aproximativ 5.300 USD (3.900 EUR).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *