Mazda Premacy

Categories :

Mazda Premacy este un vehicul elegant, extrem de funcțional, cu linii sportive ale caroseriei care nu numai că atrag atenția, dar ascund nenumărate beneficii. Mașina este un break cu 5-7 locuri cu tracțiune față, cu capacitate crescută (minivan) pe unități Mazda 323 cu ampatament crescut.Mașina a avut premiera în martie 1999 la Salonul Auto de la Geneva.
La crearea Premacy, platforma Familia a fost luată ca bază. Laturile atractive ale acestei mașini sunt dimensiunile sale compacte și manevrarea ușoară, ceea ce o plasează la egalitate cu sedanurile. Caroseria este echipata cu 4 usi de tip sedan plus cele cu balamale spate.Pe langa modificarea, al carei interior este echipat cu trei randuri de scaune, exista si o modificare care are cinci locuri dispuse pe doua randuri. Apropo, al treilea rând de scaune pot fi îndepărtate cu ușurință, mărind astfel portbagajul.
Specificații
Mașina se bazează pe un sedan tipic cu caracteristicile sale esențiale: centru de greutate scăzut, suspensie confortabilă și manevrabilitate excelentă. Raza de viraj a mașinii este mai mică de 10 m. În ceea ce privește dimensiunea caroseriei, acest monovolum cu șapte locuri aparține clasei mașinilor mici. Toate componentele electronice ale mașinii, acționând discret, precis și precis, previn situațiile critice.frâneErgonomia locului de muncă al șoferului la înălțime. Trei reglaje ale scaunului și o reglare a volanului (de-a lungul coloanei de direcție) sunt suficiente pentru a vă aduce într-o poziție confortabilă.
Salon
Salonul este multifuncțional. Sunt oferite peste patruzeci de opțiuni diferite pentru aspectul său. Fiecare scaun poate fi demontat cu ușurință (cântărește 12 kg), desfășurat, pliat, mutat pe alte locuri, transformat în masă. În cele din urmă, poți lăsa doar scaunul șoferului. Aproximativ treizeci de compartimente secrete, sertare pentru depozitarea obiectelor mici, mai multe suporturi pentru pahare plus mese pliante.Unul din cele doua motoare poate fi ascuns sub capota rapida: 1,8 l / 114 CP. sau 2,0 l. turbodiesel de 90 CP Cu. Versiunea de doi litri este disponibilă și cu transmisie automată. Este oferit cu un pachet aerodinamic sub formă de spoilere în jurul perimetrului și jante din aliaj 16. Decorația cromată pe părțile caroseriei este standard la versiunea 2.0 L. Farurile de ceață, spălatorul farurilor, scaunele și oglinzile încălzite, geamurile electrice sunt standard pe model. Versiunea 2.0 L, șase airbag-uri, aer condiționat cu filtru de praf hipoalergenic, coloană de direcție reglabilă, control al tracțiunii (TCS).Mazda Premacy are caracteristici excelente de condus și un interior excelent, modelul fiind capabil să satisfacă nevoile celui mai pretențios consumator, care, atunci când alege un vehicul, preferă mașinile de uz general.În 2005 au început vânzările noii generații Mazda Premacy. Această mașină este echipată cu uși glisante pe ambele părți ale caroseriei. Ușile glisante vă permit să măriți spațiul ușii și astfel sporiți confortul cabinei în sine. Datorită introducerii acestei inovații, lățimea ușii este acum de 700 mm. În plus, o acționare electrică pentru ușile culisante este disponibilă opțional. Vă permite să deschideți ușile mai ușor și mai clar. Mașina este disponibilă în versiuni cu tracțiune integrală și tracțiune față.
Motor
Premacy 4WD este echipat cu cuplare de control activ al cuplului (ATTC), care controlează distribuția cuplului între roțile din față și din spate în funcție de viteza și poziția clapetei.Șoferul poate comuta cu ușurință mașina între tracțiune integrală și semi-roți. modurile de conducere la schimbarea condițiilor de drum. Premacy 4WD are un avantaj deosebit pe drumurile alunecoase sau înzăpezite, deoarece ATTC poate îmbunătăți semnificativ stabilitatea mașinii. O versiune cu tracțiune integrală există pe toate modelele Premacy echipate cu un motor MZR de 2 litri. Designul noului Premacy este realizat în filozofia stilistică Mazda – Contrastele în armonie. Liniile fluide și suprafețele nobile ale acestei mașini sunt atât moderne, cât și dinamice. Forma sa unică este subliniată de bara de protecție și faruri. O singură privire este suficientă pentru a aprecia personalitatea, spiritul și compactitatea acestui monovolum. Designul interior complet nou oferă suficient spațiu pentru toți cei cinci pasageri. Sistemul de circulație a aerului este echipat cu un filtru unic care este de 10 ori mai eficient decât cele convenționale. Acesta este primul filtru din lume care poate prinde chiar și aldehide.Pe lângă un set complet de elemente tradiționale de siguranță activă și pasivă, Premacy a fost primul care a folosit sistemul de dezactivare a airbag-ului inventat de Mazda, care detectează când scaunul este ocupat. de către un adult, precum și un copil și se adaptează reglează airbag-ul și centura de siguranță în consecință.Noul Premacy este disponibil cu o gamă de două motoare economice. Primul, o unitate de putere de 1,8 litri și o capacitate de 100 de cai putere. Al doilea, puternic motor de 2 litri cu 135 de cai putere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *