Honda Airwave

Categories :

Honda Airwave este o mașină care combină caracteristicile unei mașini compacte, minivan și chiar a unui sedan. Pe urmele unui model de succes comercial precum Fit, grupul țintă pentru această mașină este aceia care sunt „capabili să-și creeze un nou stil de viață.” Una dintre caracteristicile cheie ale Airwave este rezervorul de combustibil situat sub scaunele din față. (exact aceeași Honda Fit). Datorită acestui lucru, podeaua din cabină este plată, iar scaunele au posibilitatea unei aranjamente transformabile Ampatamentul Airwave a crescut față de Fit de la 2450 mm la 2550 mm.
Lungimea totală a mașinii a crescut și ea – până la 4350 mm. Vorbind despre dimensiunile cabinei, este de remarcat faptul că aceasta a devenit și mai largă. Înălțimea portbagajului este de 950 mm (pentru setul complet cu acoperiș de sticlă – 900 mm).Seturile complete cu acoperiș de sticlă trebuie remarcate în special. În primul rând, plafonul acestor mașini este cu 5 cm mai jos decât omologii lor fără trapă de sticlă. În al doilea rând, dimensiunile trapei sunt de 1100 m lungime și 770 mm lățime. Datorită blocării UV și absorbției bune a căldurii, trapa vă permite să aduceți senzația de spațiu suplimentar în interior fără disconfortul razelor directe ale soarelui. Dacă vrei neapărat să te închizi de la soare, poți folosi cele trei panouri, controlate cu o singură apăsare de buton. Ele pot fi fixate în punctul în care doresc pasagerii. Elementele acoperișului de sticlă în sine nu se deschid.
honda airwave
Scaunele din spate sunt la o distanță suficient de mare față de față, ceea ce va permite pasagerilor să se simtă destul de confortabil. Pernele de sezut, realizate cu o grosime destul de mare, vor aduce si ele un plus de confort. Scaunele din spate se pliază într-un raport de 6:4, ceea ce vă permite să extindeți volumul portbagajului dacă doriți. Opțional, sunt oferite elemente de fixare suplimentare pentru încărcătură în portbagaj.Salonul, care poate găzdui 5 persoane, este căptușit cu materiale fonoabsorbante. Nivelul scăzut de zgomot din cabină este o altă caracteristică Airwave asupra căreia dezvoltatorii insistă. În același timp, zgomotul este întrerupt atât din exterior, din stradă, cât și de sub capotă – de la un motor în funcțiune.Motorul de pe Airwave este, de asemenea, similar cu cel instalat pe Fit. Acesta este un motor de 1,5 litri cu o putere maximă de 110 CP. la 5800 rpm și un cuplu de 14,6 kg/m la 4800 rpm. Este completat de sistemul VTEC. De asemenea, este completată de o transmisie cu 7 trepte bazată pe dezvoltarea Honda – Multimatic S. Permite, dacă se dorește, comutarea manuală a treptelor de viteză folosind butoanele de pe volan.Suspensia Airwave este, de asemenea, similară cu cea folosită la Honda. Fit.substanțe nocive în evacuare.Costul unui nou Honda Airwave în Japonia variază de la 1.499.400 la 1.953.000 de yeni (14.300-18.600 USD). Mașina este disponibilă în 8 niveluri de echipare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *