Honda Avancier

Categories :

Honda Avancier este un break pe bază de Honda Accord cu motor transversal, produs din 1999 până în 2003 de Honda|Honda Company History numai pentru piața japoneză. Avancier a fost lansat pentru a umple golul dintre Honda Accord și Honda Odyssey și pentru a crea o nouă viziune pentru această clasă de mașini. Avancier are un design luxos și dotări interioare. De remarcat sunt scaunele din spate, care, prin lățimea și spațiul din jurul lor, pot fi la egalitate cu scaunele unei limuzine.
Exterior
Honda Avancier.În exterior, mașina arată grozav și chiar oarecum maiestuos – în mare parte datorită dimensiunilor sale mari, moștenite de la Odyssey. Lungimea totală a caroseriei este de 4,7 m, lățime – 1,8 m, ceea ce indică, fără îndoială, clasa înaltă a acestei mașini. O trăsătură distinctivă a aspectului său este fereastra hayonului, care pur și simplu „taie” spațiul de pe acoperiș. Partea din spate a caroseriei în ansamblu, și anume hayonul, combină designul frumos și caracterul practic ridicat, care se simte bine la încărcarea și descărcarea bagajelor.

Motoare
La fel ca și Odyssey, Avancier este echipat cu un motor de 2,3 litri în linie-4 și unul de 3 litri în formă de V cu 6 cilindri din seria LEV (SOHC VTEC). Modificările cu un motor V6 au fost primele mașini Honda care au folosit o transmisie automată cu 5 trepte. Modificările tracțiunii integrale pot fi recunoscute cu ușurință prin trusa aerodinamică de caroserie cu muluri metalice.În 2001, a fost efectuată o modernizare parțială. A apărut o nouă modificare, cu o înălțime mai mică și o suspensie mai rigidă. În 2003, producția a fost întreruptă din cauza apariției unei noi generații de Honda Odyssey.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *